Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/dragonfactory.dk/public_html/wp-content/themes/responsive-mobile/includes/functions-extentions.php on line 35

Frivillige

I foreningen har vi en dygtig stabel af frivillige, der driver foreningen og står for vores DJR kampagne, samt andre af foreningens arrangementer. Vores frivillige har et sundt samvær og fællesskab, der gør det sjovt for dem alle at løfte diverse projekter og aktiviteter sammen. Vores frivillige nyder at mødes i foreningens lokaler for at forberede arrangementer, lave rollespilsudstyr og spille tabletop. Til tider mødes de blot til en snak og laver noget mad.

Hvordan bliver jeg frivillig?

Ønsker du at være frivillig i vores forening, kræver det et seniormedlemskab. Se mere om at blive seniormedlem her.
Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til at blive frivillig, kan du snakke med nogle af de frivillige til vores spilgange, ude i skoven, eller på Magisk Mandag, ude i vores lokaler. Se datoer for spilgange her og dage for magisk mandag her.

Hvem er vores frivillige?

Alderen på vores frivillige har et vidt spænd, der går fra 15 til 60 år, men størstedelen er mellem 17 og 30 år. De fleste af vores unge frivillige går i gymnasiet. Dertil har vi også nogle få, der går på erhvervsskole, og nogle, der holder sabbatår. Hos de ældre frivillige har vi nogle få universitetsstuderende og en enkelt sygeplejestuderende. De resterende frivillige har fuldtidsarbejde. Deres professioner spænder vidt, men størstedelen af dem er pædagoger.
Vores frivillige har oftest meget erfaring indenfor rollespil og specielt børnerollespil. Det skyldes, at størstedelen af vores frivillige selv har deltaget i vores juniorkampagne som unge, hvorefter de fra 15 års alderen er blevet oplært i, hvordan vi laver rollespil for børn.

Herunder kan du se de aktive frivillige i vores forening.

Bjørn
Caroline
Cecilie
Cille
Claus “Kleine”
Claus
David
Emilie
Emil “Heiberg”
Frederik “Lord”
Ida
Jannick
Jesper
Jonas
Jonatan
Julius
Katja
Keld
Kenneth
Kevin “Fog”
Kevin
Linda
Lukas
Mads
Marco
Marie
Martin “Klifforth”
Martin “Lokke”
Mette
Miguel
MIke
Milas
Morten “Waaaaarg”
Morten “Bay”
Nadia
Oliver
Poul
Peter “Junior”
Rasmus “Monty”
Rikke
Rosa
Tobias “Frydensberg”
Tobias Jakobsen
Tobias “Thoning”
Victor

 

Æresmedlem – Kammerat And