Hold

Til DJR skal du vælge et hold, som du følger resten af dagen. Til hver spilgang bliver der udleveret kofter, med forskellige farver, der tilhører forskellige hold. På den måde vælger du et hold.
På hvert hold vil der være mindst to frivillige, der leder holdet, og som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer i spillet.
Til hver spilgang kan du vælge frit mellem holdene, og du er derfor ikke låst på et hold i en hel sæson.
Herunder kan du læse lidt om de aktuelle hold til DJR.


Hold

Yggdrasils børn

Blå kofter – blå sminke

Leder: Jotun “Jernskal” Henriksson

Leder: Bjørn “Stormbrøl” Jörgensson

På dette episke togt til syden fra det kolde nord, drager Bjørn, en høvdingesøn, hans bedste kriger Jotun, og hans følge udvalgt af byen seer. Sammen med Oraklet til øen Sankturia hvor den mystiske sten fra himlen er faldet til Midgård. Dog selvom Yggdrasils børn kommer fra en havneby og er vant til at handle har de stadig den evige lyst til at plyndre, slås og selvfølgelig gudernes gunst! 

Guder: Odin, Thor, Loke og Freya

Kampråb: Til Asgård! For Valhalla!!

Jonas Højland og Junior

 

 

Skovfolket

Grønne kofter – grøn sminke

Leder: Flanagan

Leder: Akkar

Skovfolket har levet siden tidens begyndelse i livstræets skov. De passet skoven og gjorder den frodig og grøn. De mente at naturen var en gave fra ånderne. Ånderne er i alle folk og klassificere dem. Men en dag gik der noget rivende galt, da alt så ud til at gå i fineste orden blev skoven angrebet af orker og trolde som begyndte at fælle træerne og træde buskene i stykker. Orkerne var egoistiske og ville bruge skovens resurser til at bygge og brænde ting. Så vi måtte flytte da vi var intet Mach for de store brutale bæster, vi har siden da flyttet fra skov til skov i flere generationer for at gøre alle skove så frodige som livstræets skov i håb om at folk en dag vi indse skønheden i naturen. Vi er nu taget til Santuria for at gøre vores job og det er der vores eventyr begynder.

Ånde klassifikationer

Skjold: bjørne ånden Bjørnen er den store og stærke og de mest modige

Kun sværd: ulve ånden Ulven er den hurtige og farlige og du ser dem ikke komme før det er forsendt

Bue: falke ånden Falken har det skabe blik med fokus på din fjende, den rammer altid sit bytte

2 håndsvåben: hjort ånden Hjorten har sit store gevir til at holde uvedkommende på afstand

Magikyndige: ugle ånden Uglen er den kloge og smarte og dem der har overblikket

Tyv: ræve ånden Ræven er den lusket gavtyv som tager det der ikke er sit egets og holder sig i skjul

Læge: gede ånde Geden beskytter altid sine egne og tager altid omsorg for flokken

Ledere:

Flanagan fra sin fødsel var ment til noget stort med sin far som allerede var mester af stammen kunne det kun gå en vej. Men da den verden hans far ville forærer ham blev knust og familien revet bort måtte den unge Flanagan tage sagen i egen hånd, så med sin forfædres stav i sine hænder og deres blod løbende i sine åre er han klar til at forsvare sit folk og naturen. Men med det store ansvar på sine skuldre, betvivler han sommetider sine egenskaber og frygter at skuffe sit folk.

Akkar var født og opvokset som vildmand i den sydlige del af Livstræets skov. Igennem hele hans opvækst, blev han undervist i sit folks veje. At magi og drab lå i hans blod. Han vågnede en nat ved lyden af et horn der blev blæst i det fjerne. Krig og kaos fyldte hurtig skov landsbyen han var vokset op i. Som en ung knægt så han på, mens hans nærmeste venner blev myrdet. ¨Løb¨ hviskede hans mor ham i øret, før hun også gik ud og konfronterede sin død. Akkar flygtede ud til sin kammerat Flanagan som boede i den anden ende Livstræets skov. Men det tog ikke lang tid før massakren atter stod for døren. Flugten var den eneste udvej. Siden dengang har Akkar båret skylden for sin families død på sine skuldre. Hans magi går til at skabe fryd og liv i skovene, og hans sværd går til at dræbe enhver som står i hans vej. Alt dette gør han i ære for sine forældre og for at beskytte skoven.

Mads og Oliver

 

Pavias Fordømte / De fordømte

Sorte kofter – Sort og rød sminke

Leder: Zagan Oruza

Leder: Asmodeus Adanc

Kong Monty den 2 fødte 2 sønner, den ældste søn havde første ret til troen, dog ønskede den yngste søn også tronen. Den yngste søn har altid ligget i skyggen af sin storebro, derfor da deres far døde iværksatte han et komplot mod hans bror. Til en fest som den yngste bror arrangerede inden hans brors kroning, loggede han alle dem tror til hans bror med. Dette var en fælde hvor hele den ældste brors hær blev nedslagtet af den yngste brors loyale følgere. Alle blev slagtet, blodet flød uden for Pavias porte og døden var overalt. Den ældste bror, hårdt såret kravle rundt i massakren. Hans tid var snart udløbet, døden var nær. Han nærmede sin mest loyales telte, hvor hans kræfter slap op. Der var intet udover mørke, hvad havde han gjort for at fortjene sådan en skæbne.

Vreden og hadet brusede i ham, forræderiet for hans egen bror, alt hvad han var blevet lovet, borte. I det mørkeste mørke, så han en blå flamme. Flammen var kold men varm, dens glød var som rent blod og i midten af flammen brændte der et kranie. Kraniet havde en krone på, og en stemme hviskede “ Mærk flammen brænde, følg dens varme, mærk smerten i dig. Så derfor spørger jeg dem, er de villig til at give din flamme for blod, død og knogler. Giv mig de faldende blod som er sunket i jorden, og jeg vil rejes deres hær. Stærkere og mægtigere.”

Næste dag, da Kongens mænd kom for at fjerne ligne, var de allerede væk. Jorden var fuldstændig tørlagt, der var ingen tegn på kamp udover de brændte og ødelagte telte. Soldaterne meldte dette til kongen, og han udsendte straks patruljer ud i hele Pavia. Dog fandt de ikke nogen. 20 år gik, og kongen fik en søn og de havde levet fredeligt alle årene. Dog en dag blev himlene rød som det mørkeste blod og en ond latter lød gennem Pavia. Krigstrommer og horn lød, og jorden rystede. Kongen og hans hær red ud for at møde hvad der truede hans kongerige, han stivnede da hans så sin brors ansigt som var dækket af Ar´Zuls mørke. Slaget varede kort, da hele Kongens hær så deres værste frygt. Storebroren sejrede, og han hev skindet af Kong Monty den 3, så hans blod kunne ofres til blodguden. Derefter rev han hans kranie af så han kunne ofre det til tronen. Nu manglede han kun Pavias mure, dog havde Kongens søn forberedt en magisk rune som storebroren gik ind i. En smerte værre end noget andet ramte hæren, og de flygtede til havet. Pavia havde vundet og en ny konge var kommet til. Slaget blev kendt som den Fordømtekonges Hævn. Et sted i Wesmeheim vandrede den fordømte konges hær op af havet. 100 år gik, og i den mærke nat hørtes der en stemme, og straks vidste den fordømte konges ledsagere at tiden var inde. De skulle drage øst for at møde deres skæbne.

Jonas og Monty

 

Zanku Klanen

Brune kofter – Grøn eller lyseblå fuld sminke.  

Leder: Zan’Durrok

Leder: Zan’zulu

Trolde og orkere stammer fra Wismerheims østlige bjerge. Troldene har i århundreder fokuseret på at bygge deres egen civilisation, hvilket er grunden til man ikke har set dem i Wismerheim før nu. Troldene har stået i spidsen for at lære af naturen og anvende den til deres egne formål, imens orkerne har været mere kampsultne og drog ud på togt mod resten af Wismerheims frodige lande. Troldene er tilbedere af ånderne som kaldes – Loa.

Loa’erne er animalske ånder der har brudt fri af dødelighedens lænker og rejst sig til det overjordiske plan, hvor de regerer som guder af naturen. Den mest magtfulde af alle de forskellige Loa’er er Blodguden Hakkar – En slange lignende skabning med vinger, som tørster efter alt slags blod, som han igennem ofringer kan få via Shamaner og andre troende gejstlige.

Der findes mange klaner under det store trolde imperium der strækker sig over mange hundrede kilometer. Men den største er Zanku Klanen. Zanku klanen er den mest berygtede klan, da deres nære kontakt til Hakkar har givet dem kræfter og en blodsult ud over det sædvanlige. De tror på at de ældste er mest magtfulde og ved bedst, og derfor har man meget respekt og ærefrygt over for ens ledere.

Victor og Jannick