Dragonfactorys sommerrollespil (SFA)

Vores årlige sommerferierollespil (SFA) er et rollespil der foregår over fire dage i uge 28, fra tirsdag til fredag. Til denne kampagne hører de samme regler til, som der gør hos vores DJR kampagne.
SFA foregår på den måde at der knytter sig en forhistorie til resten af det plot, som du kan opleve gennem de fire dages rollespil. Her kan du vælge imellem nogle hold, som du kan spille sammen med.

SFA2018

Arrangører: Emil, Keld og Martin  (Se frivillige her)

SFA2018 foregik i den store skov kaldt Lunarskoven, i verdenen Wismerheim. Denne skov var så stor, at den kun var udforsket langs kanten. Ukendt af det meste af den civiliserede verden, lå der midt i skoven et stort rige – Adro. Dette rige var navngivet af rigets konge, der også var Guden i riget, og som i tusind år havde siddet på tronen. Igennem disse mange år, som kongen har regeret, havde Han lavet et meget rigid system i samfundet. Det betød at samfundet var delt op i fire grupper. Disse grupper optrådte som hold som man kunne spille på. Her havde hvert hold til opgave at finde ud af hvad der foregik, om kongen vente tilbage, og hvis ikke, hvad de så skulle gøre, uden en hersker til at opretholde det rigide system.

Læs om de fire forskellige hold, der var til SFA2018 her.

Se billeder fra SFA2018 her.