Dragonfactorys sommerrollespil

Vores årlige sommerferierollespil (SFA) er et rollespil der foregår over fire dage i uge 28, fra tirsdag til fredag. Til denne kampagne hører de samme regler til, som der gør hos vores DJR kampagne.
SFA foregår på den måde at der knytter sig en forhistorie til resten af det plot, som du kan opleve gennem de fire dages rollespil. Hertil kan du vælge imellem nogle hold, som du kan spille sammen med.

SFA2017 ‘Kroen mellem verdenerne’

Arrangører: Jesper og Katja  (Se frivillige her)

SFA2017 var et klassisk quest-rollespil, der gik ud på, at man som spiller optrådte som en helt, der skulle klare nogle forskellige missioner, i nogle forskellige verdener, med det formål at redde dem. Kroen mellem verdenerne lå i sin egen verden. Det er her at man som helt holdte til, med sit hold, også kaldt heltelaugene. Kun en stor portal med et hjul på, kunne åbne ind til de andre verdener.
Samtidig havde en opfinder rejst til kroen, da han ved, at der holder mange helte til her, og derfor har valgt at bygge en maskine i kroen. Maskinen kunne regne ud hvordan alle de forskellige verdener kunne blive reddet. Således gav den missioner til heltene, som skulle rejse ud i de forskellige verdener for at løse dem. Heltene rejste ud i eventyrgrupper á 5-6 helte indenfor holdene.

Hold for 2017 var således:
– Falkeøjes lystige svende (Robin hood tema)
– Blår Thors kæmper (Vikinge tema)
– Maximus’ følgere (Imperialist tema)
– Akademiets udlærte helte (Steampunk tema)

 

Links:

Billeder fra Ballerup Bladet

Galleri