Dragonfactorys sommerrollespil (SFA)

Vores årlige sommerferierollespil (SFA) er et rollespil, der foregår over fire dage i uge 28 fra tirsdag til fredag. Til denne kampagne hører de samme regler til, som der gør hos vores DJR kampagne.
SFA foregår på den måde, at der knytter sig en forhistorie til resten af det plot, som du kan opleve gennem de fire dages rollespil. I forbindelse med dette skal du også vælge et hold at spille på. På et hold vil der være nogle voksne/frivillige, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller bliver ked af det. Du kan læse mere om holdene her. Du vælger hold ude til selve rollespillet.

 

SFA2021: Engle og Dæmoner

 


Arrangører: Victor, Martin, Jonas og Jannick  (se frivillige her)

 

Wismeheim er verden hvor alle skabninger lever på, når et væsen dør om det er en ork, menneske, elver, trold eller andet, kommer deres sjæl videre til sjæle planet hvor de kommer til området skærsilden. I skærsilden, som er planet hvor scenariet bliver afholdt, bliver de målt og vejet over de næste 4 dage om de skal i himlen eller helvedet. De bliver sat ud på forskellige opgave de skal løse i den gode/ondes sags tjeneste. I skærsilden er der forskellige væsner som høre til der men også væsner som ikke er kommet videre til et andet plan endnu.

I skærsilden finder man blandt andet en smed som kan give dig en stærkere rustning eller få dit sværd til at blive magisk eller slibe det så man giver mere i skade når man slår på fjenden. Der er også en magiskole hvor man kan gå i lære som magiker og lære forskellig troldomme og lave magiske artifakter. I midten er der en kro hvor man kan få noget at spise og drikke og det er også der man får opgaver man skal løse ude i skoven.

Når man er en ny sjæl på sjæle planet starter man som level 1. for man kommer videre til himlen eller helvede så skal man være level 5. man stiger level ved at gå ud og klarer opgaver i engle eller dæmon området uden for skærsilden.

 

SFA er årets største juniorkampagne der strækker sig over 4 dage.
I år starter arrangementet tirsdag D. 13 Juli til og med fredag D. 16 Juli.
i tidsrummet 10:00-16:30. Meget mere praktisk information kan du finde [Her]

 

Vi spiller i universet Wismerheim, som er et univers med snart 20 år på bagen. I dette univers eksisterer der nogle meget simple [Grundregler] som er skabt for at kunne inkludere flest muligt på en sjov og eventyrisk måde, disse regler skal overholdes for at gøre spillet lige sjovt for alle!

Wismerheim er fyldt til randen med fantasi og mange af de generelle fantasy-racer såsom mørke skabninger og racer der slår frygt i enhver! Men også elegante og noble racer der søger det bedste i folk og færd. Wismerheims racer er meget forskellige, se hvad lige præcis din race kan [Her].

Udover race kan du også vælge hvilken [Klasse] du vil specialisere sig inden for.

Om du er præst eller magiker skal du kunne bruge magi til at hjælpe dig og dine venner. [Magi og Scrolls] er yderst vigtig for dig som gerne vil kunne kaste magi. Du skal dog stadigvæk tænke på at holde dig inden for [Våbenreglerne] så vi alle kan have det sjovt sammen!

Til sidst! Der findes mange monstre og skabninger der kan kaste alle mulige evner, så for at kunne leve sig helt ind i sin rolle kan du læse om [Evner] og være forberedt på hvis der bliver kastet en slags magi på dig! Hvis du ikke ved hvad en given evne gør, kan man tage sin hånd på hovedet og spørge personen der har kastet magien og derefter genoptage rollespillet.

 

Kom og oplev den spændende historie som udfolder sig dag for dag, i løbet af uge 28. 

Køb din billet [Her]