Dragonfactorys sommerrollespil (SFA)

Vores årlige sommerferierollespil (SFA) er et rollespil, der foregår over fire dage i uge 28 fra tirsdag til fredag. Til denne kampagne hører de samme regler til, som der gør hos vores DJR kampagne.
SFA foregår på den måde, at der knytter sig en forhistorie til resten af det plot, som du kan opleve gennem de fire dages rollespil. I forbindelse med dette skal du også vælge et hold at spille på. På et hold vil der være nogle voksne/frivillige, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller bliver ked af det. Du kan læse mere om holdene her. Du vælger hold ude til selve rollespillet.

SFA2019: Vatikanet versus Illuminati


Arrangører: Martin og Simone  (se frivillige her)

I verdenen Wismerheim, ligger et land ved navn Denova. Her har to fraktioner været i krig mod hinanden i mange år, grundet deres modstridende holdninger til, hvordan mennesket skal styres. Begge fraktioner har i bund og grund et nobelt mål; at gøre godt for mennesket. De er blot uenige i hvordan. Den ene fraktion, kaldet Vatikanet, har regeret landet i mange år. Vatikanet er en stor og velhavende fraktion, og dette kan ikke betvivles når man skuer ud over landet og ser deres mastodontiske by og kæmpe hær. Fraktionen har sørget for ro og orden hos landets befolkning, igennem et stringent regelsystem, der satte rammerne for hvad der ikke måtte gøres og hvem der måtte hvad. Vatikanet tror ikke på, at mennesket kan blive fornuftigt nok til at selv kunne vurdere, hvad der er godt for dem selv. Derfor er de i den overbevisning at mennesket skal beskyttes igennem regler og rammer. På denne måde er der blevet skabt et samfund baseret på hierarkier og regler. Vatikanet mener, at redskaber som disse skaber tryghed og stabilitet i et samfund, og sådan burde mennesket altså styres fremover. Den anden fraktion i landet, ved navn Illuminati, kalder dette for undertrykkelse og mener at et trygt og stabilt samfund skal bygges på oplysning, altså formidling af viden. På denne måde skabes der, ifølge Illuminati selv, frihed, lighed og broderskab, som de også mener er de tre vigtigste grundsten i et velfungerende samfund. Illuminati tror på, at hvis befolkningen bliver oplyst nok, vil der ikke længere være behov for at fastsætte rammer og regler for at skabe ro og orden. Illuminati kæmper derfor for at uddanne befolkningen i landet, og vise dem at livet kan leves på en anden og friere måde. Dette er dog ikke en let opgave, for Vatikanet mener at oplysning er til fare for deres måde at opretholde ro og orden på. Vatikanet vil derfor gøre alt hvad der står i deres magt for at eliminere Illuminati. Taget i betragtning af Vatikanets størrelse, er Illuminati i et stærkt undertal, og derfor må de føre deres krig forsigtigt og diskret i skyggerne. Den vedvarende kamp mellem de to fraktioner er dog ved at finde sin ende. Begge fraktioner er på sporet af en gammel hemmelighed, der siges at have enorme kræfter.

Læs om de fire hold, der er til SFA2019 her.

h

Hvem kan du møde?


Broderskabet

 

Du kan vælge at tilslutte dig Broderskabet på Illuminati. Broderskabet er en gruppe af adrætte snigemordere, der har samlet sig fra alle dele af Wismerheim for at slå lejr hos Illuminati i landet Denova. De er stærkt optaget af at mennesket skal oplyses således, at det kan tage logiske valg. Deres arbejde bliver dog besværet af Vatikanets krigere og de må derfor gøre deres arbejde i skyggerne.

 


Fader Johannes og hans novice Lisa

Når du bevæger dig ud i skoven med dit hold, kan du støde på Fader Johannes og hans novice Lisa.

Fader Johannes, der er præst fra Vatikanet, og hans novice Lisa er begge engageret i Drage syndikatet. I en tid med mistro, bedrag og snigmord er viden og information mere værd end det pureste guld. Men vogt dig… for det er ikke alt, der skinner, som er af guld.

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h


Den orange enke

Når du sammen med dit hold udforsker skoven i Denova, kan du støde på Den orange enke.

“Det er snart fem år siden, at jeg sidst så ham. Han stod der på stien, klar til krig, for tro, mod og ære, som han sagde. Hver dag i fem år har jeg gået den lange vej fra vores hyggelige hus i skoven til Vatikanets mure i håb om at høre nyt fra min elskede. Men intet har jeg hørt i alle disse år. Mine lange gåture hver dag har dog ikke været forgæves. For ved mit hus i skoven vokser en særlig plante, der er god til at lave eliksier af, og disse går som varmt brød bag Vatikanets mure. Min kurv er ikke kun fyldt med eliksier, men også med alt man kunne tænke sige til, og hvis jeg ikke har det, kan jeg helt sikkert skaffe det til næste dag. I byens travlhed går jeg unde navnet ‘Den orange enke’.”

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h

h


Stormester Philip af Milly og hans højre hånd tempelridder Manfred af Holby

Tilslutter du dig Tempelriddernes orden hos Vatikanet, vil du møde din holdleder stormester Phillip af Milly og hans højre hånd tempelridder Manfred af Holby.

Efter mange år i det hellige land, og mange blodige slag, er slaget tabt, og tempelridderne har trukket sig tilbage for at samle tropper til et nyt korstog. De er draget til Vatikanet for at opsøge paven om et nyt korstog. Der er dog opstået problemer uden for Vatikanets mure, så tempelridderne må finde en ny måde at besejre deres fjende på. Nu er det ikke længer kun med stål og jern.

“Vores fjende betvivler Herren. Vi må bekæmpe dem, som vi gjorde i det hellige land i Herrens navn og til Herrens rige. Gud vil det.”