Fraktioner

Ligesom til vores junior-kampagne, så vil der også til vores sommerferierollespil, være hold som du kan vælge.

I år er holdene opdelt således at der er to fraktioner; Vildelverne og Det Evige Imperium. Hver fraktion består af tre hold, og disse tre hold arbejder sammen for at tjene fraktionens mål. Du vælger en fraktion ved din tilmelding på hjemmesiden, og så vælger du det underliggende hold ved check-in til rollespillet.

Her kan du se de hold, som man kan vælge imellem, til SFA: 2022. Hvert hold har hver deres historie og udseende, som du kan læse om nedenfor.

I år har vi ændret våbenklassifikationerne på holdene, så hvert hold har primære våben som der anvendes på det pågældende hold.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Det Evige Imperium

Det Evige Imperium er et folk som har en stærk og stolt gnist i deres hjerter, med viljestyrke, mod og taktik. Det Evige Imperium er det største imperie Wismerheim nogensinde har set, og deres erobninger vil ikke stoppe her. Imperialister går meget op i orden. Man ser sjældent snavset og beskidt tøj, eller en skæv baret. De mundhugges ikke, da de også går meget op i disciplin og respekt.

Prominente figurer

Imperatoren Brutus, agerende leder af den Imperiale besættelse.

Legatus Publius, øverste kommandant af legionen.

Overingeniør Hadrian, overhoved af Ingeniørerne & Flammerne.

Det Evige Imperiums hold

Legionen:

Legionen er hjertet i imperiets hær. Her finder du de store stærke skjoldmurer, som aldrig vakler eller gennembrydes. Gennem denne hær har det Evige Imperium opnået utallige sejre. Som legionær er du en del af skelettet i den imperiale hær. Du er en del af den mur, som beskytter magikere, rangers, skytter og lignende afstands-kæmpere. Legionen er for dem, der ønsker at stå tæt på sin fjende, mens de hakker og hugger dem i stykker, som én samlet styrke.
Legionæren er ofte klædt i Det Evige Imperiums farver – rød og gul. Derudover bærer de rustning, skjolde og våben. Deres våben er ofte nærkampsvåben, eftersom legionen kæmper i fronten. En vigtig detalje er deres baret, som fortæller både rank og deling ud fra dens farver. (Dette bliver udlånt til arrangementet)

Ingeniørerne:

Ingeniørerne er folk, som har en strategisk viden og har studeret maskinens krigsførelse. De er en vigtig del i Det Evige Imperiums succes, og deres snilde har givet imperiet en umådelig fordel overfor overfor andre krigsstyrker, som også besidder råstyrke. Deres primære formål slagmarken er af strategisk natur, og med den rette plan og viden er mange slag vundet, før de overhovedet er blevet udkæmpet. Derfor gør ingeniørerne sig både som pioneer-tropper, som indsamler information, udforsker slagmarkerne, bygger forsvarsværker og barrikader og benytter farlige krigsmaskiner.
Ingeniørerne er 0fte klædt i let eller ingen rustning, så de kan udfører deres arbejde til det fuldeste.

Flammerne:

Flammerne er det Evige Imperiums magibrugere. Det er dem, som har givet deres liv til gudernes tjeneste som præster eller har studeret magien i verdenen og er blevet kraftfulde troldmænd. Ordet “Flamme” referer ikke kun til de røde rober, som disse mægtige magibrugere bær, men også krigens flammer, som de kaster over deres fjender i krig. En stor helligdom i imperiets tro er den evige flamme, som brænder i gudernes templer – og udover at regne destruktion ned over imperiets fjender er det Flammernes fornemmeste opgave at holde liv i den Evige Ild.
Flammerne er magikere, der har hvide eller røde rober på, ofte har de noget med en flamme på deres tøj og et helligt symbol.

Imperiets Guder

Imperiet har mange guder, som man kan komme til at stifte bekendtskab med i løbet af rollespillet. Her er de vigtigste 3 guder, som mange imperialister tilbeder.

Jupiter: Gudernes konge, torden, himmel

Jupiter er gudernes konge og himlens hersker. Jupiter er den gud, som alle i Det evige imperium har kendskab til. Jupiter bruger lyn og torden til at ødelægge sine fjender, når Det evige Imperium går i krig.  

Mars: Krig, orden, perfektion, ære, vrede

Mars, søn af jupiter, er den gud, som Det Evige Imperiums legioner har bedt mest til, for han er krigsguden og giver sin styrke til sine følgere. Mars står også for perfektion og ære, og han sætter høje krav til sine tilbedere, og idealer som kan virke umulige at opnå.

Minerva: Visdom, strategi, magi

Minerva er gudinde for visdom og strategi. Hun er specielt udbredt blandt de mange ingeniører og magikere i Det Evige Imperium. Hun er kendt for både at lære folk sin visdom, men også sin magi, og hun er den gudinde, som Det Evige Imperium beder til for strategisk sejr over fjenden.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Vildelverne

Vildelverne er et folk, som har en utæmmelig flamme i deres hjerter. Fyldt med viljestyrke, næstekærlighed og for nogen, hævn. Vildelverne er det sidste elverfolk tilbage i Syden, og de har i årtusinder levet i fred med naturen under vejledning fra deres vise druider. Med imperiets pludselige invasion handler livet for elverne nu om at sikre deres folks fremtid, samt at beskytte naturen. De går ofte lange ture rundt i naturen, hvor de kommunikere med elementerne, der befinder sig dér. Mange tror endda også, at når de dør, går deres sjæle tilbage til naturen.

Prominente figurer

Skovens Fader, Overhoved af Vildelverne 

Høvding Aras, Høvding og militær leder af barbarerne

Ærkedruiden He’das, Ærkedruide og leder af druiderne & skytterne

Vildelvernes hold

Barbarerne:

Barbarerne er en gruppe af Vildelverne, der har trænet i århundrede for at gøre sig klar til verdenens uundgåelige konflikter. Mange af disse barbarer støtter deres Høvdings trang til hævn over menneskene, men de respekterer også druidernes visdom. Disse vildelvere kan derfor være meget hævngerrige og lyster måske efter noget imperialt blod. Barbarerne står I fronten, klar til at møde hvad end, der skulle våge at angribe dem. Deres tungere udrustning betyder, at de er lettere at se i mellem buske og træer end skytterne, men de blander sig stadig godt med naturen.
Barbarerne er klædt i pels, fjer eller andre af skovens gaver. De bærer rustning, og de er ofte tungt bevæbnede med nærkampsvåben og til tider rundskjolde.

Skytterne:

Skytterne er dem som skaffer mad og ressourcer til vildelverfolket – alt imens at de holder et vågent øje på alt der foregår. Udover at regne pile ned over fjendens hær, så er deres evne at indsamle informationer omkring fjender og kamppladser kritisk, da det muliggør strategiske valg. 
Skytterne er let påklædt, så de let snige sig rundt og trække deres dødelige bue og pile med det samme. De er klædt i naturens farver og forsøger at falde i ét med naturen. De bærer normalt også et nærkampsvåben, hvis det nu skulle blive relevant.

Druiderne:

Druiderne er dem, der sørger for at magien bliver udøvet og at gudernes og naturens ord bliver fulgt. De er med, når vigtige beslutninger drøftes, og de er Skovfadernes højre hånd, og de spiller derudover en vigtig rolle i vildelvernes samfund som livets og fredens vogtere. Hvor barbarerne kalder på krig, så kalder druiderne på besindelse og samråd. Som druide spiller du enten præst af guderne eller påtvinger af elemterne som troldmand. 
Druiderne er de mystiske og magiske af vildelverne – de bærer ofte genstande fra naturen på sig, som f.eks. halskæder af grankogler, og også kapper, så de kan vandre uset i skoven. 

Vildelvernes guder

Vildelverne har mange guder, som man kan komme til at stifte bekendtskab med i løbet af rollespillet. Her er de vigtigste 3 guder, som mange elvere tilbeder.

Dagda: Gudernes høvding, magi, visdom

Dagda er kendt som gudernes høvding og den mest gavmilde af dem alle. Han er den, som lærer magien og visdommen fra skoven til vildleder og giver frugtbarhed til deres afgrøder. Derfor er han en elsket gud blandt alle elvere.

Cernunnos: Skovens fader, retfærdighed

Cernunnos også kendt som den hornede og den vilde natur og bæsters gud. Han er kendt for at tæmme selv de vildeste af bæster og hjælpe naturen med at genopstå. Det siges at Cernunnos bor et sted i de store skove på Alecia.

Lugh: Mod, kriger, styrke

Lugh er krigernes gud, og han er kendt for sin overmenneskelige styrke og imponerende taktik. Lugh er både en klog og drilsk gud, som bøjer reglerne til hans fordel, og hans mod er ukueligt, hvilket han også skænler sine følger.