Hold

Ligesom til vores junior kampagne, så vil der også til vores sommerferierollespil, være hold som du kan vælge. Her kan du se de hold, som man kan vælge imellem, til SFA2019. Hvert hold har hver deres historie og udseende, som du kan læse om nedenfor.

I år er holdene opdelt således at der er to fraktioner; Illuminati og Vatikanet. Hver fraktion består af to hold, og disse to hold arbejder sammen for at tjene fraktionens mål. Det betyder, at når du vælger et hold, så vælger du automatisk en fraktion.


Vatikanet

Vatikanet er en stor fraktion, med meget rigdom og magt. Deres mål er at beskytte befolkningen igennem rammer og regler, fordi de ikke tror på at mennesket er bevidste om, hvad der er godt for dem selv. De ønsker derfor at få fat i en gammel hemmelighed, der siges at rumme enorme kræfter, i håb om at disse kræfter kan understøtte deres måde at styre samfundet på. Fraktionen ledes af Pave Emilius Bombastikus Provokalorius den første. Vatikanet består af de to hold Tempelriddernes orden og Inkvisitionen.

Tempelriddernes orden

Tempelriddernes orden er en orden af riddere, også kaldet Tempelriddere. Ordenen ejer land flere forskellige steder i Wismerheim, hvor de styrer landbrug og forretning. Derudover ejer de slotte og har deres egen flåde. Dette har gjort dem til en velhavende orden, med de bedste krigsheste og udstyr. Tempelridderne har et kynisk syn på menneskeheden, og kan være koldblodet for at opnå dette mål. De stræber efter at skabe den perfekte verden, med totalt fred, også omtalt som den nye verdensorden. Tempelridderne mener at dette kun kan ske igennem komplet orden, hvor tempelridderne skal have til opgave at kontrollere og overvåge menneskeheden. Et hold fra Illuminati, kaldet Broderskabet, er dog af en anden overbevisning, og derfor har Tempelridderne og Broderskabet være i krig i mange år. Her er Tempelridderne kendt for at havde elimineret sine fjender ved at forgifte dem. I dag ledes Tempelridderne af stormesteren Philip af Milly og hans højre hånd tempelridder Manfred af Holby.

Tempelridderne ses, alt efter rang, i pæn ridderlig beklædning og bærer altid et rødt kors på tøjet.

“Folket har aldrig haft magten. Kun illusionen af ​​den. Og her er den virkelige hemmelighed: de vil ikke have den. Ansvaret er for svært at bære, derfor makker de ret, så snart nogen tager ansvaret.” – Stormester Philip af Milly

Frivillige på holdet: Monty, Oliver og Tobias J. (se frivillige her)

Holdets farve: Hvid og rød


Inkvisitionen

Inkvisitionen er en gruppe af magtfulde og lærte præster og munke, samt krigere fra Vatikanets hær. Holdet kæmper for at opretholde Vatikanets magt, så mennesket kan, ifølge Vatikanet selv, forblive beskyttet. Vatikanet mener at oplysning er til fare for måden som fraktionen styrer mennesket på. Derfor har Inkvisitionen til opgave at kontrollere hvordan befolkningen dannes og hvilken viden der florerer i samfundet. Derfor er teknologi og viden, der fremmer menneskets frihed, ilde set, i Inkvisitionens optik. Dette er blandt andet noget som Akadamiet for Videnskab, fra Illuminati, arbejder stærkt på. På baggrund af dette har Inkvisitionen og Akademiet for Videnskab haft uendelige kontroverser, der har mundet ud i krig. Inkvisitionen ledes af kardinal Leopold og med sig har han holdets rensede heks. 

Inkvisitionen kendes på deres gule og røde uniformer.

“Vi er de udvalgte. Vi lever for at tjene. Alt hvad der ikke kommer fra de højere magter er blasfemi” – Kardinal Leopold

Frivillige på holdet: Milas, Rosa og Victor (se frivillige her)

Holdets farve: Gul og Rød


Illuminati

Illuminati er en mindre, men stærkt voksende fraktion. Fraktionen holder lav profil da de mener, at det er den bedste måde at tjene deres mål. Deres mål er at bygge et samfund baseret på lighed, frihed og broderskab, men forudsætningen for dette er en oplyst befolkning. De har i en længere periode været spredt ud over forskellige dele af landet, men har nu alle gået sammen og slået lejr, da de er på sporet af en gammel hemmelighed, der rummer store kræfter. Illuminati ønsker at finde denne hemmelighed, fordi de vil beskytte den, så ingen kan bruge dens store kræfter. Fraktionen tror stærkt på, at de ved bedre end andre, og derfor har de påtaget sig denne opgave. Illuminati blev grundlagt og ledet af videnskabsmanden Louis Vennezia, også kaldet Dr. Vennezia. Han har speciale inden for lægevidenskaben og er fraktionens dygtigste læge. Illuminati består af de to hold, Broderskabet og Akademiet for Videnskab.

Broderskabet

Broderskabet består af en lang række af adrætte snigmordere, også kaldet assassins. De gør deres arbejde i skyggerne, primært fordi de er jaget af Tempelridderne. De er imod den måde som Tempelridderne vil skabe den nye verdensorden (den perfekte verden med totalt fred) på. De mener at den nye verdensorden skal skabes igennem menneskets egen frie vilje, og det kræver en hvis grad af frihed. I forsøget på at give menneskeheden dets frihed, kan Broderskabet være utroligt stædige og naive. Broderskabet har rødder en gammel orden, der dengang hed ‘De skjulte’, men som senere blev til det broderskab vi kender i dag. De skjulte var baseret på et princip om, at de kun snigmyrdede de der fortjente det. Dette er et princip som broderskabet stadigvæk holder fast i, den dag i dag.  I dag ledes Broderskabet af assassin mesteren Grassus de Aquila, der er den dygtigste assassin af sin tid. Ved sin side har han assassin Adrina de Latina, der trofast støtter Broderskabet igennem tykt og tyndt.

Broderskabet ses i grå kofter, med hætter der skjuler deres identitet.

“Vi har forpligtet os til folket. Vi arbejder i mørket, for at tjene lyset.”  – Assassin mester Grassus de Aquila

Frivillige på holdet: Jonatan, Simone og Tobias F.  (se frivillige her)

Holdets farve: Grå og hvid


Akademiet for Videnskab

Akademiet for Videnskab består af videnskabsmænd, opfindere og almene steam-punk krigere.  De bestræber sig på at skabe og formidle viden til befolkningen. Det er dog en problematisk opgave, da Inkvisitionen, fra Vatikanet, altid står klar til at stoppe dem. For at beskytte dem selv, imens de udfører deres arbejde, har de udstyret deres krigere med de nyeste opfindelser. Akademiet for Videnskab ledes af videnskabsmanden Heinrich Wolfgang, også kaldet Dr. Wolfgang. Han kan lægevidenskab på højt niveau, men er også en dygtig opfinder når det kommer til maskiner og anden form for ingeniørarbejde. 

Akademiet for Videnskab ses i steam-punk udstyr.

“Jeg vil ikke kun fange verdenen. Jeg vil ændre den.” – Dr. Wolfgang

Frivillige på holdet: Jonas H., Mads, Marco, Mette og Peter (se frivillige her)

Holdets farve: Grøn