Hold

Ligesom til vores junior kampagne, så vil der også til vores sommerferierollespil, være hold som du kan vælge. Her kan du se de hold man kunne vælge imellem til SFA2018. Hvert hold havde hver deres historie og udseende, som du kan læse om nedenfor. Som noget helt specielt, havde hvert hold også to holdevner hver.


Skaa

Skaa har så længe nogen kan huske ikke haft rettigheder og arbejder på landet, i minerne osv. Det er Skaa der udfører alt manuelt arbejde i riget, og selv deres liv tilhører ikke dem selv. Den Evige Hersker har holdt meget hårdt på, at det er sådan, det er meningen, verden skal være, og har derfor slået ethvert forsøg på oprør fra Skaaernes side ned med hård hånd. Nu hvor Den Evige Hersker er forsvundet, har en stor gruppe Skaa rejst sig i et oprør for at prøve at få rettigheder, lov til at eje jord og for at få hævn. Der har under Gudens regeringstid også været små grupper af Skaa, der har modarbejdet Ham. De har en masse blandet udstyr på, som de har skaffet hvor de kunne.

Evner:

  • Offensiv: Folkets horn. Alle fremmede væsner (NPC’er) der hører hornet kommer for at hjælpe holdet. Monstre der hører det kommer også, men kan finde på at angribe alle. Hornet kan bruges to gange om dagen.
  • Defensiv: Holdet kan forklæde sig som bønder eller lignende og komme uden om en konfrontation
    på denne måde. Evnen skal kastes inden man har snakket med et andet hold.

 

Frivillige på holdet: Jakob, Mette, Milas og Victor (se frivillige her)

Holdets farve: Grå


Kongegarden

Kongegarden er Den Evige Herskers mest trofaste soldater. De har dedikeret deres liv til Ham, og opgivet alt familie og alle bekendtskaber før de trådte ind i tjenesten. De fleste er blevet rekrutteret som børn, og har derfor ingen bekendtskaber uden for Garden. De udfører Herskerens ordrer uden at stille spørgsmålstegn og har haft til opgave både at bekæmpe Herskerens fjender og at holde styr på De Adelige. De har også optrevlet og stoppet små oprørsgrupper bestående af Skaa, der indimellem har samarbejdet med adelige. De tror uden tvivl på at Skaa ikke bør have rettigheder, da det er den politik, som Herskeren har ført. De tror ubetinget på at Herskeren vender tilbage. De er tungt armerede og er vant til at have den øvre hånd i kampe, da det er sjældent, at nogen har prøvet at modsætte sig dem.

Evner:

  • Offensiv: Holdet har ‘Gudens Scepter’ og ved brug giver det +1 KP til hele holdet i en kamp.  Sceptret kan bruges op til to gange om dagen. Holdet kan dog kun bruge denne evne hvis de har sceptret.
  • Defensiv: Holdet kan ved at råbe “taktisk tilbagetog” trække sig fra en kamp, mens de holder formation, og bliver immune til afstandsvåben og magi. Hvis formationen brydes er evnen tabt. Kan bruges en gang pr. kamp.

Frivillige på holdet: Jonas H., Julius, Morten og Oliver (se frivillige her)

Holdets farve: Rød og gul


Vogterne

Vogterne fungerer som rigets vogtere. De har aldrig blandet sig i rigets politik og har som regel deres øjne vendt mod omverdenen. Udover at beskytte riget, er der mange troldmænd, der har meldt sig til at beskytte riget for at undgå politik, og dedikere deres liv til at forske i rigets historie og undersøge magiske fænomener, da der ikke har været nogen alvorlige angreb på riget i mands minde. De har fået støtte fra Den Evige Hersker og har derfor været nødt til at blande sig i rigets politik, efter hans forsvinden, for at sikre, at de stadig får støtte til at eksistere i fremtiden.

Evner:

  • Offensiv: Hele holdet kaster ‘Rain of Fire’, hvor holdet, samlet, kaster ildkugler mod modstanderens hold. Modstanderens hold tager -1 KP i skade. Rain of Fire kan kastes maks 1 gang pr. kamp og to gange om dagen.
  • Defensiv: Holdet kan blive ‘et med naturen’, som evnen hedder. Evnen bruges når de på holdet krammer et træ eller en busk m.m. og derved bliver usynlig. Her kræver det at man løber fra træ til træ, busk til busk osv.

Frivillige på holdet: Cecilie, Jonas N., Keld og Peter  (se frivillige her)

Holdets farve: Grøn


De Adelige

De adelige består, som navnet antyder, rige adelige, der har levet godt af handelsaftaler og haft brugt Skaa som slaver under Gudens tid. Efter Gudens forsvinden, påstår nogen af dem, at de synes, at Skaa også har rettigheder. Det er dog ikke alle, der har den holdning. De har deres garde med sig. De har altid gjort sig i rigets politik. De ved ikke, om de skal tro på om Guden kommer tilbage, og er derfor lidt neutrale i forhold til Skaa vs. Inquisiton dilemmaet.

 

Evner:

  • Offensiv: Holdledere kan udøve en rettighed, som de har fået fra Guden. De kan vælge en ‘champion’ og udfordre til duel for at afgøre en uoverensstemmelse. Den samme person kan ikke være champion hver gang. Modstanderens hold vælger selv champion. Denne kan bruges en gang om dagen.
  • Defensiv: Holdet er taktisk uddannet og har derfor mure med, som de kan stille op.

Frivillige på holdet: Cille, Frederik, Jonatan og Kevin (se frivillige her)

Holdets farve: Blå