Historie og Baggrund

Kom og oplev den spændende historie som udfolder sig dag for dag, i løbet af uge 28. 

Køb din billet [Her]

 

Sjæleplanet: Livet efter døden

Hvor er vi?

De nye sjæle i Wismerheim verdenen, altså de levende, har det formål at tjene sin tid på de levendes plan. Men sjælens endelige mål er at finde sande hjem, om det enten er i himlen eller helvedet. 

For at finde deres sande hjem skal de i gennem prøvelser, og de prøvelser er i skærsilden. 

 

Trivia: Byen som spillet foregår ud fra hedder: Skærsilden

 

Sjæle-planet er stedet i efterlivet hvor alle bliver sendt hen, for at udføre øvelser og opgaver før de bliver dømt til helvedet eller himlen. Sjæle-planet ligger i området ud for byen: Skærsilden.

Byen er det sikre sted i sjæle-planet, kontra når man er på mission ude i marken, men man bliver stadigvæk målt på ens gerninger selvom man ikke er i byen. 

Begyndelsen: Den Evige Kamp

Hvad kan man spille?

Fraktionerne består af en dæmon-side og en engel-side.

Dæmoner-aspirant ses som værende de snedige, kampglade og onde væsner, men ikke alle dæmoniske væsner er store og brutale. Størstedelen af de dæmoner der findes i skærsilden er mindre dæmoner og djævle som for alt i verden prøver at indgå kontrakter med svage sjæle.

Engle-aspirant er udadtil de stolte og tapre, men selv engle har øjeblikke hvor deres tro falmer, derfor skal de bevise deres værd i Skærsilden. Engle er guds soldater og ingen modstander kan bryde deres tro så snart de har et mål.

 

Nye Spilmekanismer?

I dette års SFA har vi indført et level-system.

“Ingen helt startede på toppen” – General Rittersport

I scenariet starter man fra level 1. Man skal som i mange andre spil queste og kæmpe mod fjender, for at stige i rang.

Alle skal vise deres værd, og kæmpe sig til tops. For at kunne komme i enten himmelen (for en engel) eller helvedet (for en dæmon). Skal man stige til level 5. Hvad der sker når man har steget til level 5, kan selv ikke de klogeste spå om, det er noget man selv skal opleve.

 

Kom og oplev den spændende historie som udfolder sig dag for dag, i løbet af uge 28. 

Køb din billet [Her]