Warning: Trying to access array offset on false in /var/www/dragonfactory.dk/public_html/wp-content/themes/responsive-mobile/includes/functions-extentions.php on line 35

Historie og Baggrund

 

 

Vores historie foregår i verdenen Wismerheim, som vi normalt spiller i til vores arrangementer. I den fjerne fremtid, over tusinde år frem, har Det Evige Imperium spredt sig til de yderste regioner af verden, alle ikke menneskelige racer og deres levemåde er blevet påvirket af imperiets ustoppelige magt. Selv mørkblods væsener som orker og trolde er ikke længere på fri fod til at agere ukontrollerbart gennem Wismerheims ubarmhjertige sletter og bjerge. Den ældgamle Rahn-tro er blevet længst forglemt og er kun til at findes i gamle skrifter og støvede bøger. En ny tro har vokset sig større og vist sig som den eneste rette tro, en tro med flere guder og underguder, som hver især råder over et eller flere specielle kundskaber eller trosretninger.

Med gudernes velsignelse er Imperiet evigt voksende og næsten ustoppeligt. Ved dekret fra selveste Kejser Augustus II, er det imperiets mål at overtage verdensherredømmet – koste hvad det vil. Krigen vil for evigt blive husket som Den Store Krig. Meget er sket i Wismerheim i det sidste årtusinde, og selv de store kongeriger er faldet under imperiets brede sværd. Men det har vist sig mere vanskelligt at overtage verden end først antaget. De store Elverfyrster kæmpede en brav kamp, og så sig på et tidspunkt i en position til at vinde. Men menneskenes forstærkninger løb aldrig tør, og til sidst måtte fyrsterne falde og deres folk flygte i rædsel mod de fjerne øer, væk fra fastlandet. Resterne af det største hus – hus Sarloch drog samlet afsted mod en skovrig ø, langt væk fra imperiets sultne øjne. Øen var dog ikke ubeboet, men små stammer af mennesker levede primitivt og uden dødelige konflikter.

På øen Alecia stiftede de resterende elvere et samfund sammen med menneskene, som viste sig at have et helt andet syn på verdenen – et fredelig syn, som elverne tog til sig. Selv menneskenes guder viste sig at høre elvernes kald og hjalp dem i deres nød. Dette overbeviste den sidste fyrste om, at naturen atter lyttede til dem, og at de ikke var fortabte.  Elverne mistede trangen til at føre krig, erobre rigdomme og vise magt, som de havde gjort sig i på fastlandet. De fandt tilbage til deres vilde elveriske instinkter og rødder, forkastede deres luksuriøse liv, og de adopterede menneskenes levemåde og gudetro. På trods af deres navn Skovelvere, har elverne aldrig været mere i fred med naturen end ny, og de omdøbte derfor deres folk til Vildelverne. Elverne har levet sammen på denne vis under ledelse af deres druider og særligt deres vise ærkedruide kaldet Skovfar i snart 1.000 år. 

 

Vi springer frem til umiddelbart før rollespillets begyndelse. 1.000 år er gået, og Imperiets magt er kun blevet større, og deres tørst efter magt og hævn er for nogen imperialister kun blevet mere intens gennem generationerne. Særligt én Imperator, kaldet Brutus, er blevet kendt for sine evner i krig, og han er særligt besluttet på at udslette alle andre racer. Han har overtalt kejser Nero I, tip tip tip oldebarn af Augustus II, til at give ham en legion til at fuldføre hans opgave.  I ly af natten har Imperiet overtaget øens kystbyer og hastigt går vejen til øens største by Gallica, hvorfra Ærkedruiden leder sit folk. Ærkedruiden beslutter, at man ikke skal gøre modstand – han har set nok blod i sit liv, og selv hvis man skulle lykkedes med at vinde over imperiet, ville det føre store tab til hans folk. Han lader derfor Imperiet besætte øen under løfte af, at elvere og mennesker kan leve side om side.

SFA starter og foregår i denne by, Gallica, som er blevet centrum for Imperiets besættelsesmagt, en måned efter besættelsen. De to folk lever med visse spændinger side om side, og byen er efterhånden bosat af 50/50 elvere og mennesker. Der er dog intet der tyder på, at krigen skal til at begynde: Imperiets magt virker overvældende, og Vildelvernes barbarer, som egentlig var store modstandere af at lade øen besætte, er også ved at give sig til takke med tingenes omstændigheder. Eller er de?… hemmelighedsfulde skrifter cirkulerer rundt blandt vildelverne, og deres lave hvisken i krogene hentyder til, at der er mere i gære, end hvad øjet ser…

 

Kom og oplev den spændende historie som udfolder sig dag for dag, i løbet af uge 28. 

Køb din billet [Her]

 

Mere af forhistorien til de to fraktioner kan du læse om herunder

[Vildelverne]  │  [Imperiet]