Dragonfactorys sommerrollespil (SFA)

Vores årlige sommerferierollespil (SFA) er et rollespil, der foregår over fire dage i uge 28 fra tirsdag til fredag. Til denne kampagne hører de samme regler til, som der gør hos vores DJR kampagne.
SFA foregår på den måde, at der knytter sig en forhistorie til resten af det plot, som du kan opleve gennem de fire dages rollespil. I forbindelse med dette skal du også vælge et hold at spille på. På et hold vil der være nogle voksne/frivillige, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller bliver ked af det. Du kan læse mere om holdene her. Du vælger hold ude til selve rollespillet.

 

SFA2022:

 


Arrangører:   (se frivillige her)

 

 

SFA er årets største juniorkampagne der strækker sig over 4 dage.
I år starter arrangementet tirsdag d. 12. juli til og med fredag d. 15. juli.
i tidsrummet 10:00-16:30. Meget mere praktisk information kan du finde [Her]

 

Vi spiller i universet Wismerheim, som er et univers med snart 20 år på bagen. I dette univers eksisterer der nogle meget simple [Grundregler] som er skabt for at kunne inkludere flest muligt på en sjov og eventyrisk måde, disse regler skal overholdes for at gøre spillet lige sjovt for alle!

Wismerheim er fyldt til randen med fantasi og mange af de generelle fantasy-racer såsom mørke skabninger og racer der slår frygt i enhver! Men også elegante og noble racer der søger det bedste i folk og færd. Wismerheims racer er meget forskellige, se hvad lige præcis din race kan [Her].

Udover race kan du også vælge hvilken [Klasse] du vil specialisere sig inden for.

Om du er præst eller magiker skal du kunne bruge magi til at hjælpe dig og dine venner. [Magi og Scrolls] er yderst vigtig for dig som gerne vil kunne kaste magi. Du skal dog stadigvæk tænke på at holde dig inden for [Våbenreglerne] så vi alle kan have det sjovt sammen!

Til sidst! Der findes mange monstre og skabninger der kan kaste alle mulige evner, så for at kunne leve sig helt ind i sin rolle kan du læse om [Evner] og være forberedt på hvis der bliver kastet en slags magi på dig! Hvis du ikke ved hvad en given evne gør, kan man tage sin hånd på hovedet og spørge personen der har kastet magien og derefter genoptage rollespillet.

 

Kom og oplev den spændende historie som udfolder sig dag for dag, i løbet af uge 28. 

Køb din billet [Her]