Dragonfactory Junior Rollespil (DJR)

Dragonfactory Junior Rollespil (DJR) er en rollespilskampagne, der kan kategoriseres som et ’action-rollespil’. Kampagnens målgruppe er 8-14 år og reglerne er med vilje holdt meget simple, så alle kan forstå dem. Vi mener selv, at vi har lavet en ramme og et regelsystem, som indeholder mange af de pædagogiske observationer og refleksioner, der er kommet i tidens løb. Foreningen har også et godt samarbejde med de omkringliggende institutioner og på den måde byder de ind i programmet, med hvad de har.
Er man ny spiller har vi et introhold, som man kan komme på. På den måde vil der altid være nogle frivillige på dit hold, som du kan snakke med, spørge om regler, trøstes af m.m. Derudover er det er også en god måde at lære skoven at kende på. Våben og kofter kan lånes af foreningen, ud over dette skal man selv stå for ‘basisudklædning’. Læs evt. mere om våben og udklædning her.
Ønsker du at deltage til vores kampagne, kræver det blot et medlemskab. Læs mere om det her.
*OBS Er man fyldt 15 år, er man seniormedlem og deltager som en del af arrangørholdet. Det vil sige at man optræder som frivillig.

Arrangører for denne sæson af DJR: Jannick, Jesper, Rosa og Victor  (Se frivillige her)

 

Se rollespilsdatoer her