Dragonfactory Junior Rollespil (DJR)

Dragonfactory Junior Rollespil (DJR) er en rollespilskampagne, der kan kategoriseres som et ’action-rollespil’. Kampagnens målgruppe er 8-14 år, og reglerne er med vilje holdt meget simple, så alle kan forstå dem. Vi mener selv, at vi har lavet en ramme og et regelsystem, som indeholder mange af de pædagogiske observationer og refleksioner, der er kommet i tidens løb. Foreningen har også et godt samarbejde med de omkringliggende institutioner, og på den måde byder de ind i programmet, med hvad de har.
Spillet foregår på den måde, at man vælger et hold, som man følger resten af dagen. På den måde vil der altid være nogle frivillige på dit hold, som man kan snakke med, spørge om regler eller få hjælp af. Læs mere om hold her.
Ønsker du at deltage til vores kampagne, kræver det blot et medlemskab. Læs mere om det her.
*OBS er man fyldt 15 år, er man seniormedlem og deltager som en del af arrangørholdet. Det vil sige, at man optræder som frivillig.

Arrangører for denne sæson af DJR: Jannick, Jesper, Peter, Rosa og Victor  (se frivillige her)

Se rollespilsdatoer her

Historie

En meteorsten er styrtet ned i Wismerheim på en sydhavsø lidt ude for fastlandskysten. Ifølge profetierne er dette meteornedslag et tegn på gudernes nedstigen til Wismerheim. Hidtil har ingen overjordisk eksistens betrådt Wismerheim siden dens skabelse, men dette nedslag menes at have åbnet en rift til det overjordiske plan. To profeter har derfor samlet grupper af Wismerheims troende i kampen om at finde og kontrollere nedstigningspunktet og beherkse den magi, som meteorstenen efter sigende skulle beside.