Forside   ●   Foreningen   ●   Junior rollespil   ●   Dragon Factorys Sommerrollepsil (SFA)   ●   Galleri   ●   Kontakt

Om Dragonfactory

Dragonfactory er en rollespilsforening med hjemsted i Ballerup, hvor foreningens aktiviteter også foregår. Foreningen blev stiftet i 1998 og har siden haft skiftende aktivitetsniveau og medlemstal. Som udgangspunkt er vi en forening, der laver børnerollespil. Det er vigtigt for os, at vores rollespil har massere af indhold til en billig pris. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi foreningen drives af 100% frivillige kræfter. Hvis du vil vide mere om vores frivillige, og om at blive frivillig, kan du læse om det her.

Vores hovedarrangement er rollespilskampagnen ’Dragonfactory Junior Rollespil’ (DJR), som er et liverollespil for børn i alderen 8-14 år. Hvis du ønsker at vide mere om denne kampagne, kan du læse mere om DJR her. Derudover afholder vi også et årligt sommerferierollespil (SFA) i uge 28, der strækker sig over tirsdag til fredag.

Ønsker du at være medlem i foreningen, kan du læse mere info om det her.
Hvis du ønsker mere information om foreningen, er du velkommen til at kontakte os på vores e-mail info@dragonfactory.dk eller vores facebook Rollespilsforeningen Dragonfactory.
Foreningen er medlem af Landsforeningen Bifrost.

Ny 12+ Kampagne

Som noget HELT NYT har vi lanceret en ny 12+ kampagne med 4 årlige spilgange.

Spillene i år kommer til at omhandle historiske perioder. Til første rollespil starter vi med at befinde os i de sidste år af Vikingetiden. Her leder høvdingen Eigvar 🪓⚔️  sin stamme højt mod nord, imod de invaderende kristne styrker.

Arrangementerne vil finde sted på weekendsdage, og vi vil spille dem ude i skoven, hvor vi normalt afholder DJR. Vi mødes på Skovvejens Skole Afdeling Vest klokken 10:30, og vi regner med at være færdige omkring 16:00.

Se mere her: 12+