Magi & Scrolls

Scrolls

For at kunne kaste magi, anvendes det vi kalder ’scrolls’, som er magiske skriftruller, bestående af et stykke papir med tekst på. For at kunne anvende disse scrolls skal du have evnen til at læse magi.
Når man skal bruge en scroll, læses teksten på scroll’en højt. Derefter er magien i scroll’en brugt, og man river sin scroll over. Derved kan scrolls kun bruges én gang.
Får man en magi kastet på sig via en scroll, kan det være forskelligt hvilken magi man er ramt af, afhængig af scroll’en. En god huskeregel er at høre efter hvad, den der kaster magien på dig, siger.

Hvordan får jeg scrolls?
Du kan hente dine scrolls herunder og printe dem ud. Husk, at du kun må tage to nye scrolls med, til hver spilgang. De skal have et stempel i checkin for at virke.
Tip: Du kan gøre dine scrolls mere ’scrolls-agtige’ ved at male dem med kaffe og putte dem i ovnen. Få eventuelt dine forældre til at hjælpe med det.

Download scrolls her

Fagter

Udover at få magi fra scrolls, kan troldmænd også en række fagter der kan bruges, uden brug af scrolls. Fagterne kan kun bruges, hvis troldmanden besidder en troldmandsstav, som vedkommende kan trække magi fra. Herunder kan du se, hvordan du bruger fagterne.

Skjold:
Skjoldet symboliseres ved, at troldmanden står stille og holder staven vandret hen over brystet. Et beskyttende usynligt skjold dannes rundt om troldmanden, så længe den står sådan. Skjoldet gør således troldmanden totalt usårligt. Når skjoldet kastet må troldmanden ikke bevæge sig, og må ikke snakke, da det kræver dens fulde koncentration.
Man kan kun kaste denne magi én gang i en kamp.

Stå:
Stå betyder man kan få en anden spiller til ikke at kunne flytte sine ben fra stedet. Den vil sige at den spiller man peger på godt må bevæge sine arme og slås. Troldmanden skal selv blive stående, med begge hænder på staven, rettet mod den spiller der kastes stå på.
Man kan kun kaste denne magi én gang i en kamp.

Ildkugle
For at kunne kaste en ildkugle, skal man have en ildkuglelignende genstand i form af en købt ’fireball’ eller en skumbold. En troldmand må kun bære én ildkugle, men må kaste ildkuglen så mange gange vedkommende kan, i løbet af en kamp. En ildkugle giver 1 KP i skade.

Vindpust
For at kunne lave vindpust skal du holde kontakt med målet og råbe “vindpust!”. Målet du kaster magien på vælter.
Man kan kun kaste denne magi én gang i en kamp.