Grupperinger

Her er en liste over de hold, som er til juniorrollespillet.

Røvere
Historie tilkommer snarest…

Pirater
En gang havde vi en mægtig skat, men rygtet spredte sig hurtigt, og andre prøvede at få fingrene i den. Så en flok rivaliserende pirater fandt os, og sænkede vores skib med skatten ombord. Vi svømmede til nærmeste kyst, og kom i land hvor vi er nu.
Alle der føler at de mangler penge, eller ikke har nogle relationer til andre, er velkomne hos os pirater. Vi ser ikke skævt til dig, om du så er elver, goblin eller bare dårligt klædt.

Elvere
Historie tilkommer snarest…

Sortelvere
Historie tilkommer snarest…

Orker & Gobliner
Livet er enkelt, følg dem der er stærkere end dig selv eller få dem til at følge dig. Svage orker findes ikke, de bliver enten dræbt af andre orker eller i krig mod de svage mennesker. Så der er intet sted for svage orker at gemme sig, derfor er orkerne altid de stærkeste og mest frygt indgydende væsner på en slagmark, og derfor frygtet overalt. Men selvom orkerne måske er brutale og stærke, så er de ikke listige eller gode til at udtænke planer. Det bruger de derimod goblinerne til. Disse små væsner er ikke store brutale krigsmaskiner som orkerne, de er nogle små skabninger som elsker at torturer og bruge deres knive. I al hemmelighed lyder rygterne at goblinerne ikke ville have noget imod at stikke en kniv i siden på en ork, men at de ikke tør gøre det endnu – så længe at de ikke har fået hvad de ønsker, og hvad en goblin ønsker det ved man aldrig.

I Wismerheim er der kommet en gruppering af orker til. Nogle af dem kommer fra Norden og andre kommer fra Østen, fælles for dem er at de ønsker det samme – blods ære. Det forlyder sig at grupperingen bruger den rene naturens magi, men også har kendskab til æld gamle ritualer som bruger blodsmagi. Dette gør at grupperingen er farlig for resten af skoven, og det ikke længere er sikkert at vandre rundt alene i skoven.

Imperiet (gode mennesker)
Historie tilkommer snarest…

Byen/kroen
Byen/kroen er stedet hvor man finder Kromutter, hun leder og bestemmer ene og  alene over kroen. Derfor gælder det altid om at holde sig på god fod med Kromutter. Det er også her at det er muligt at købe suppe (for spilmønter) eller man kan arbejde for Kromutter og tjene lidt mønter til at få suppe.